2009. november 30., hétfő

Érdemes a csapat a figyelemre...


Ök már most nagyok!A szememben...
Mit tudnak még?!Nézz ide!

2009. november 28., szombat

Szájrezonőr!


Csak nézni...Nem véleményt formálni...

2009. november 23., hétfő

Előző bejegyzéshez...

Hosszú,de igen hasznos olvasmány!Kép nincs!Nem kell...

Törvénytervezet Anglából!


"ha egy családban, ahol hárman laknak, és a háromból egyvalaki letölt egy filmet/zenét/könyvet (jogszerűtlenül), akkor mindenféle bizonyítás, egyéb eljárás, sőt nyomozás nélkül ötvenezer fontra (kb. tizenötmillió forint) büntethetik a „családot”, illetve azt, akinek a nevén van az internet-szolgáltatás, illetve ha háromszor „vétkezik”, akár le is kapcsolhatják a netről (three strikes rule)"
Hát...Ezt is megértük!
Itt Európában,ráadásul az emberi jogokban fejlettebb(?)felén!És nem Kubában és Koreában s.t.b.!
Most úgy őszintén:Ezekkel a kis csibészekkel így kell bánni!Punk-Tum!A teremburáját neki!!!
Ezek után majd kétszer is meggondolják majd hogy mit töltenek le az internetről!A pénzükért...Majd kapják azt amit:ŐK!(értsd:VEZETŐINK)jónak tartanak!
Nem úgy van az!Nézze meg az ember...!Hatásos volt ez már a csúnya terroristákkal meg meg a még csúnyább pedofílokkal szemben is.
Vagy:ÁDEHOGY?
Szerintem,egész biztos hogy hatásos volt ugyanis mostanában nem riogatnak ezekkel a félelmetes gonosztevőkkel(mióta az összes internetszolgáltatónál telepítette a NBH.a fekete dobozait'összparlamenti'beleegyezéssel)

2009. november 19., csütörtök

Szívbetegség?!Persze...!


Nem az ivással van a gond sohasem...Mert az egészséges!
Az ember tudja mi a jó és rossz.Ösztönösen.
Íme:
"Spanyol kutatók hálózata több mint 15 ezer férfi és 26 ezer nő alkoholos szokásait térképezte fel és rájött arra, hogy az alkohol jótékony hatása inkább a férfiakra érvényes, mert a női szervezet másként dolgozza fel a sört, bort vagy a pálinkát.

Önmagában már az is érdekes, hogy a vizsgálat Spanyolországban készült, ahol viszonylag magas az alkoholfogyasztás és – talán ezért – viszonylag kevés a koszorúér-megbetegedések száma is. A spanyol kutatók 29-69 éves férfiak és nők alkoholfogyasztási szokásait vizsgálták és tíz éven át (!) figyelték az adatszolgáltatók életét, betegségeit. A vizsgálat alanyait hat kategóriára osztották, kezdve azokkal, akik hetente csak pár üveg bort isznak, és zárva azokkal, akik mondjuk legalább 10-11 „felest”, vodkát döntenek le naponta. A mérsékelt ivóknál a szívbetegség kockázata 35, a nagyivóknál 50 százalékkal csökkent.

Az alkohol gyógyhatásának mechanizmusa egyelőre nem teljesen ismert, de azt a szakértők tudják, hogy elősegíti az úgynevezett jó koleszterol szintjének növelését, és megakadályozza az úgynevezett rossz koleszterol felhalmozódását az artériákban.

Nagyon fontos az a felismerés, hogy a spanyol kutatók szerint az alkohol jótékony hatása a szívkoszorúér-betegségeket akadályozza meg."
Nahát...Mintha,Én írtam volna!Szívemből szól.
Teljes cikk itt...

2009. november 14., szombat

Úgy érzed sokat ittál?!


Az oka természetesen nem az hogy...
A tényleges okok itt vannak!
Mélyenszántó és részletekbemenő olvasmány.Kötelező...

2009. november 11., szerda

Morricone 80 éves lenne!Emlékére...

Villámképek...


Nem PS...Valszeg!
A többi itt!

2009. november 10., kedd

Animusic


Bizony fejlődtek tavaly óta!
Bár a dallam rovására ment...